Tips over het presenteren van School Projecten op uw Ontwerp Portfolio

Tips over het presenteren van School Projecten op uw Ontwerp Portfolio

Deze aflevering is onderdeel van een serie genaamd Portfolio Principes. In deze serie, ik help mensen bij het maken van een meer effectieve portfolio. Ontvang wekelijks portfolio-opbouw tips. Alle meningen zijn mijn eigen. De kans is groot dat je eerste portfolio bestaat uit louter school projecten. Dit is een effectieve manier kan een uitdaging zijn. Soms krijg je veel vrijheid om te begeleiden uw proces en product, maar soms ook je school geeft u veel beperkingen. Ik hoop dat deze tips zijn waardevol,

ongeacht de mate van vrijheid van uw project

ongeacht de mate van vrijheid van uw projectHet enige wat ik vaak merk in school-projecten is het vermijden van verantwoordelijkheid. Het is heel gemakkelijk om zich achter te verbergen in de huisstijl van uw school. Het is heel gemakkelijk om de schuld van uw team voor de slechte resultaten. Het is gemakkelijk om te zeggen dat je geen tijd meer hebben om te doen gebruikers testen.

Ik denk dat studenten vaak voorkomen verantwoordelijkheid, omdat ze onzeker zijn. Ze zijn onzeker over hun resultaten. Nou, hier is het ding. Het maakt echt niet uit als een ontwerp-beschikking bleek te kloppen. Wat is belangrijker als student is dat je een bewuste keuze die je kan rechtvaardigen. Ik denk dat wat scheidt de middelmatige en goede leerlingen wordt opzettelijk over de ontwerp-besluiten.

Het maakt niet uit dat u het gevoel dat uw project mislukt. Je bent op school om fouten te maken. De meeste portfolio bezoekers begrijpen dat. De truc om het omgaan met “falen” wordt weergegeven dat u hebt geleerd van deze fouten. Dat is de reden waarom ik altijd adviseren om een persoonlijke reflectie op je project pagina. Omarm het leerproces. Reflecteren op wat je geleerd, wat ging goed en wat u het beter zal doen in de toekomst. Dat is hoe u kunt falen in iets positiefs.

Wanneer krijgt u een full-time baan, je kunt niet voorkomen dat verantwoordelijkheid. U zal verantwoordelijk zijn voor het werk dat je levert. Het nemen van verantwoordelijkheid is een vaardigheid. Recruiters kijken voor dat in een portfolio. Uw portefeuille bezoekers niet de zorg over uw excuses. Dat ze de zorg over de resultaten. Goed of slecht. Dus neem je verantwoordelijkheid. Neem verantwoordelijkheid voor elk onderdeel van uw project.

Het nemen van verantwoordelijkheid door aan te tonen dat u in controle van uw ontwerp proces, niet de leraar. Focus op de ontwerp-beschikking die u deed en leg uw persoonlijke argumenten. Schrijf over uw rol binnen uw team. Het nemen van verantwoordelijkheid door aan te tonen dat u in controle van uw ontwerp proces, niet de leraar.

Hoe presenteer je multi-disciplinaire team projecten op uw portefeuille?

Hoe presenteer je multi-disciplinaire team projecten op uw portefeuille?Dit kan een uitdaging zijn. Je hebt bijgedragen aan het uiteindelijke product, maar het product was niet mogelijk zonder de hulp van de anderen. Hoe kunt u erkenning voor uw werk, tijdens uw verblijf transparant te zijn over uw eigen bijdrage? Het denken over product en proces als twee afzonderlijke gedeelten van de pagina kan helpen om dit probleem aan te pakken. Het product sectie is gewijd aan het laatste team resultaten. Hier kunt u onder meer de aard van het materiaal dat u gepresenteerd tijdens uw uiteindelijke presentatie op school.

Denk over het product en het proces als twee aparte gedeelten van de pagina. Hoewel u bent met een product dat zal waarschijnlijk nooit het licht zien van de dag, maken dat het echt zien. Het presenteren van uw product als een echt product en streven naar een professioneel niveau. Terwijl het product is over het team, het proces sectie kan worden voor een meer persoonlijke. Tijdens het begeleiden van uw bezoekers door middel van het ontwerp proces, kunt u zich richten op uw eigen bijdrage. U kunt het markeren van het werk dat u deed het team te helpen. Dit is hoe je kunt blijven duidelijk over je rol. Niet alle industriƫle vormgeving renderings en de beslissingen achter die, als je niet op het werk.

Hopelijk voor u verzameld veel documentatie materiaal tijdens je project kunt u uitleggen uw proces tot in detail. Ik denk dat je als student kunt u zich in een unieke positie, die u misschien voor lief nemen. U hoeft niet zorgen te maken over non-disclosure overeenkomsten. Het is super eenvoudig om het document van uw proces. Maak er gebruik van. Hebben uw camera bij de hand te allen tijde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *